Over ons

GH costablanca is een actief en dynamisch onroerend goed bedrijf, dat efficiënt werkt en als objectief heeft aan onze cliënten een hoog aanbod te geven en betrouwbaar te adviseren als het gaat om verkopen of kopen. Onze services zijn gebaseerd op de hoogste graad van professionalisme en efficiëntie.

Wij zijn uitsluitend gewijd aan de onroerend goederenmarkt en rechtstreeks verbonden met de bouwsector. Het aanbieden van nieuwbouw moderne villa's, Bungalows of High-tech appartementen gelegen aan de zee in Calpe, Moraira, Benissa, Altea, Albir en Javea is onze specialiteit. Al onze diensten worden aangeboden vanuit ons kantoor in de Costa Blanca, in Calpe (Alicante). Al onze diensten zijn gebaseerd op de Costa Blanca, vanwege de brede kennis die we in de markt hebben en omdat het een gebied is dat de mediterrane cultuur met Europeanen normen in faciliteiten en infrastructuur combineert. De Costa Blanca´s onroerend goederenmarkt is gebleken dat het een veilige investering is doordat het de meest populaire regio is, gekozen door duizenden Europeanen, om permanent te leven of als vakantiebestemming.

Wij bieden onze klanten de combinatie van de opperste lokale kennis en de kwaliteit van de dienstverlening die u van ons krijgt.

Wij vanuit onze ervaring combineren met de meeste vooraf-technics in marketing en Zoekmachineoptimalisatie in de beste internationale websites.


U kunt van ons team verwachten dat wij u u deskundig advies, een professionele, vriendelijke service en natuurlijk vooral een keuze van prachtige eigendommen aan de beste prijzen op de markt aanbieden.